ACTIVITEITEN EN EVENEMENTEN

BOERENMAGIE

In en rond Delle de Braak kunt u kennismaken met de “magische” aspecten van het Twentse platteland. De onvermoede “magische” betekenis van bomen, struiken, planten en landschapselementen als gevel-en stiepeltekens voegen een interessante extra dimensie toe aan uw beleving van het landschap.

Lees verder >

EXCURSIE

Een excursie op Herterij Twente houdt in , dat u ontvangen wordt op Delle de Braak met 2 x koffie/thee en een bokkenpootje.

Tiny geeft een lezing over de boerderij, de edelherten en Boerenmagie. Bij voorkeur doen we dat in 't Twents ( doar is niks mis met) aan de hand van...

Lees verder >

DAG ACTIVITEITEN

Zoekt u een idee voor een leuk dagje uit of een avond vertier met uw gezelschap? 

Bel ons voor een afspraak om hier aan tafel samen de mogelijkheden te bespreken. Diverse activiteiten laten uw uitje slagen.

Lees verder >

WANDEL- EN FIETSROUTES

Herterij Twente is de perfecte startplaats voor uw wandeling of fietsroute. Op de ruime parkeerplaats is voldoende plek voor uw auto.

 


Lees verder >

Dit is slechts een korte greep uit onze mogelijkheden. Wilt u vrijblijvend meer informatie?


Bel ons op 0546 - 631 558, mail ons op [email protected] of neem contact op via het Contactformulier

Vergaderen &
Feesten

 

In 2010 is de uit 1870 daterende boerderij de Braak geheel vernieuwd. Op deze deel kunt u met een hapje en een drankje genieten van de gezellige plattelandsallure en bij goed weer op het ruime terras.
Delle de Braak is het hele jaar open, uitsluitend na afspraak.

Lees verder

Vakantie
woningen

 

Een oude schuur is hiervoor gesloopt en in de oude stijl opgebouwd met drie geschakelde woningen. Ieder met z’n eigen kleur, Rood, Wit en Blauw.Deze kleuren komen op speelse wijze terug in bijvoorbeeld de sleutelhangers, wasknijpers, “naam”bordjes en sfeervolle accessoires.

Lees verder

Winkel
in landelijke stijl

 

Loop gerust even binnen in het winkeltje van Herterij Twente.

U vindt er verschillende artikelen en decoratie in landelijke stijl, het Twentse edelhertenvlees in de vriezer en het boekje Boerenmagie.

Lees verder