BOERENMAGIE

In en rond Delle de Braak kunt u kennismaken met de “magische” aspecten van het Twentse platteland. De onvermoede “magische” betekenis van bomen, struiken, planten en landschapselementen als gevel-en stiepeltekens voegen een interessante extra dimensie toe aan uw beleving van het landschap.

***De Magische Erfwandeling is een routebeschtijving met uitleg en is in de winkel verkrijgbaar.

***Het boekje “Boerenmagie” dat een meer uitgebreide kijk op de materie biedt. Op verzoek sturen we u het boekje toe, bel 0546-631558 of mail ons: [email protected]

***De luxe uitgave "Extra dimensie van het platteland" is een zeer geschikt cadeau!
De Boerenmagie Fietsroute Tubbergen en Ootmarsum is ok bij de VVV"s te koop.

***Speciaal voor de auto is de Boerenmagie Belevingsrit uitgebracht. Dit is een toer van 110 km door de schitterende streek en een stukje Duitsland. Ook deze is hier te koop en te bestellen, via telefoon of mail.
 

 

***Speciaal voor een gezelschap vanaf 15 personen is het Lezing&Lunch-arrangement zeer geschikt. Na de koffie met gebak vertelt Tiny aan de hand van een powerpointpresentatie over de geschiedenis van het bedrijf, de edelherten en wetenswaardigheden van Boerenmagie. Vervolgens gaan de herten van dichtbij bewonderen en voeren en bij terugkomst op Delle de Braak staat de lunch in buffetvorm voor u klaar.
Dit arrangement kost € 17,50 incl een consumptie. 

***In het winkeltje is het Magische Buulke te koop. Wat er in zit, jaaaaaa da's een verrassing. In elk geval een prachtige fietsroute, een infokaart Boerenmagie en enkele attentie's.

***Vele bezoekers smullen van ons Magisch appelgebak, huisgemaakt appeltaartje met extra walnoot!!

***Lees de unieke gedichten met Boerenmagie als onderwerp, ze hangen in Delle de Braak aan de muur.

***Op 25 maart werd een uniek boek gepresenteerd:" Wat steet doar op 't huus?".
600 foto's zijn verzameld van geveltekens uit oostelijk Nederland.
Dit boek is nu  te koop

Dit is slechts een korte greep uit onze mogelijkheden. Wilt u vrijblijvend meer informatie?
Bel ons op 0546 - 631 558, mail ons op [email protected] of neem contact op via het Contactformulier

Vergaderen &
Feesten

 

In 2010 is de uit 1870 daterende boerderij de Braak geheel vernieuwd. Op deze deel kunt u met een hapje en een drankje genieten van de gezellige plattelandsallure en bij goed weer op het ruime terras.
Delle de Braak is het hele jaar open, uitsluitend na afspraak.

Lees verder

Vakantie
woningen

 

Een oude schuur is hiervoor gesloopt en in de oude stijl opgebouwd met drie geschakelde woningen. Ieder met z’n eigen kleur, Rood, Wit en Blauw.Deze kleuren komen op speelse wijze terug in bijvoorbeeld de sleutelhangers, wasknijpers, “naam”bordjes en sfeervolle accessoires.

Lees verder

Winkel
in landelijke stijl

 

Loop gerust even binnen in het winkeltje van Herterij Twente.

U vindt er verschillende artikelen en decoratie in landelijke stijl, het Twentse edelhertenvlees in de vriezer en het boekje Boerenmagie.

Lees verder